Stockholms läns landsting och Skanska väljer Falco

Skanska väljer Falco som leverantör av cykelparkering och bänkar till Nya Karolinska i Solna.

Falco har av Stockholm Läns Landsting och Skanska valts som leverantör av utrustning till projekt Nya Karolinska. Utrustningen kommer att levereras i tre etapper, med början 2016, och omfattar bänkar, stolar, papperskorgar samt cykelställ och -pollare. Möblerna utgörs av standardartiklar i FalcoLinea- och FalcoMetro-serien, samt vissa specialdesignade varianter på dessa.

Läs mer om FalcoLinea och FalcoMetro här och här. Papperskorgarna tas ur FalcoJona-serien, kompletterade med fågelskyddande inkastlucka. Cykelställ och -pollare är speciellt framtagna för projektet och finns inte som artikelnr.

Samtliga produkter kommer att tillverkas i vfz stål och pulverlackeras enligt kundens specifikation. Trä i möbler kommer genomgående vara FSC-certifierad Sapuira med full spårbarhet på ursprung. Alla produkter kommer levereras miljögodkända i Byggvarubedömningen. Vi tackar SLL och Skanska för förtroendet, samt hoppas att detta projektet blir starten på en lika lyckosam utveckling för Falcos möbler i Sverige, som vi hittills har haft inom segmentet cykelparkeringsprodukter! 

JA TACK, håll mig uppdaterad med nyheter från Falco. (Vi skickar vårt nyhetsbrev som oftast var tredje månad)