Cykeltak och cykelförråd från Falco

Robusta prisvärda cykeltak från Falco. Vi levererar ett beprövat urval av cykeltak för offentlig miljö. Alla våra cykeltak tillverkas av varmgalvaniserat stål för bästa tålighet och hållbarhet. Produktion sker i Falcos egen fabrik i Nederländerna. Alla ståldelar i cykeltaken kan fås pulverlackerade i valfri RAL-kulör. Cykeltaken kan kompletteras med lämpliga cykelställ för att skapa moderna väderskyddade, och även om så önskas, låsbara cykelparkeringar. 
Bland våra kunder finns fastighetsbolag, byggbolag, kommuner samt bostadsrättsföreningar över hela landet.

Några av våra kunder som väljer Falco cykeltak:   SKANSKA - PEAB - SIEMENS - JVAB - NCC - VEIDEKKE - ARCONA - PEAB ASFALT 

Falco Quarter-S cykeltak

Ett mycket robust och bra cykeltak i varmgalvaniserat stål och 4 mm polykarbonat. Här i kombination med cykelställ Falco Ideal med extra stag för ramfastlåsning, vilket är en alltmer efterfrågad detalj. Stilrent och mycket funktionellt cykeltak som är anpassat för svenska snölaster. Cykeltaket kan levereras med pulverlackerade ståldelar i valfri RAL-kulör.

Kontakta oss för offert

Cykeltak Falco Combi Quarter - säker låst cykelparkering

Ett robust och säkert alternativ för låsbart cykelförråd tillverkad i varmförzinkat stål och polykarbonat. Falco Combi Quarter kan förses med tag-lås och kan få tillval som tex pumpstation, belysning, eluttag för elcyklar etc. Kan även pulverlackas i valfri RAL-kulör.

Kontakta oss för offert idag: 08-750 80 15 eller info@modulkonstruktion.se

Cykeltak Falco Rail

Här i kombination med cykelställ i två våningar (Falco Premium+) Ett gediget cykeltak i varmgalvaniserat stål och 4 mm polykarbonat. Fungerar utmärkt med tvåvåningsställ, eller som väderskydd i andra sammanhang. Kan pulverlackeras i valfri RAL-kulör.

Kontata oss för offert på cykeltak.

Cykeltak FalcoLite

Cykeltak FalcoLite 

FalcoLite är konstruerat av varmförzinkat stål med tak och kortsidestäckning i polykarbonat, en seg och slagtålig plast. Ståldelen kan även pulverlackeras mot pristillägg. Modulärt system med längder 3 m och 1,375 m. Taksektioner sätts samman enligt principen startsektion+påbyggnads-sektioner+kortsidestäckning. Om ett av våra cykelställ med cc-avstånd 375 mm cykel-till-cykel används, så får det plats 7 cyklar per 3 m och 3 cyklar per 1,375 m. FalcoLite bärs av ramsidor och det åtgår 1 ramsida per sektion + 1 ramsida till. 

Mått: djup 2470 mm, höjd 2265 mm

Kontakta oss för offert idag: 08-750 80 15 eller info@modulkonstruktion.se

 

 

cykeltak väderskydd tak cykel

Falco Lok Cykelförråd - Bra förrådslösning för cyklar och barnvagnar

Falco Lok är ett stilrent och robust system för cykelförråd och barnvagnsförvaring i varmförzinkat stål och träpanel. Förrådet kan förses med elektroniska lås, nätsidor och odlingsbart sedumtak. Du hittar fler exempel på våra cykelförråd här: http://www.falcostreetfurniture.se/products/cykeltak-vaderskydd/skarmtak/

Kontakta oss för offert idag: 08-750 80 15 eller info@modulkonstruktion.se

 

cykeltak

Cykeltak FalcoSail

FalcoSail cykeltak är ett utmärkt alternativ till FalcoLite. FalcoSail cykeltak är modulärt och monteras i sektioner om 3 eller 4 meter. En sektion kan väderskydda upp till 8 cyklar och systemet kan utökas för ett obegränsat antal cyklar. Med sin distinkta design och sitt rubusta utförande i varmförzinkat stål och polykarbonat, lämpar sig cykeltaket även som rökbås och väderskydd i största allmänhet. Alla ståldelar i cykeltaket kan pulverlackeras i valfri RAL-färg. 

Bredd: 3-4000 mm

Djup: 2605 mm

Höjd: 2300 mm

Kontakta oss för offert idag: 08-750 80 15 eller info@modulkonstruktion.se

 

Cykeltak FalcoGamma

Cykeltak FalcoGamma

FalcoGamma Hi cykeltak är konstruerat av varmförzinkat stål med tak i polykarbonat, en seg och slagtålig plast med god motståndskraft och hållbarhet. Ståldelarna i cykeltaket kan pulverlackeras mot pristillägg. Modulärt system med längder 2 m, 3 m och 4 m. Taksektioner sätts samman enligt principen startsektion+påbyggnads-sektioner. Pelarna kan fås med avslut för nedgjutning, med fotplatta i markplan och med fotplatta under marknivå. Mot pristillägg kan pelarna förlängas så att taket kan väderskydda våra populära tvåvåningsställ FalcoLevel(Pro).

Mått: djup1909 mm, höjd 2189 mm

Montage: Kräver byggtjänster

Lämpligt för: Väderskydda cykelparkeringar

 

Cykeltak - bra att veta

Funderar ni i er brf/fastighet/arbetsplats på att komplettera utemiljön med cykeltak av typen FalcoLite eller FalcoSail?

Då kan det vara bra att veta följande:
Ni behöver ca 2,4 m tillgängligt djup för att få plats med cykeltaket, cykelställ och cyklar.
Det behöver vara fritt framför cyklarna minst 1,2 m för användarvänlig hantering.

Av trygghets- och stöldskyddsskäl bör ni välja en placering som är väl synlig från flera håll och som har bra belysning. Om belysningen är dålig kring cykeltaken, överväg att komplettera den. Belysning är tjuvens fiende nr 1.

Bra att veta:
FalcoLite cykeltak kan placeras omvänt mot vägg och kompletteras med kortsidor, varav en har dörr. Då skapas ett låst och väderskyddad område. I många kommuner behövs bygglov för den här typen av cykeltak. Vi kan hjälpa till med med ritningar om det behövs. Det får plats 7 cyklar per 3 m väderskydd (ca, avvikelser kan förekomma) om ett av våra cykelställ A11, FalcoSound eller FalcoIdeal används. Cykeltaken har fötter i marknivå som skruvas mot betongplatta eller avvägda fundament.

Om ni behöver anlita en mark- och anläggningsfirma för montage av cykeltaken och inte har ett etablerat samarbete, så kanske vi har det i er kommun, hör med oss.