Cykelparkering och cykelbågar för yrkesfolk

Vi hjälper yrkesfolk att planera och inreda väl fungerande cykelparkeringar med beprövade kvalitetsprudukter från vår holländska partner Falco. Våra lösningar för cykelparkering och cykelgarage finns installerade över hela landet och vi samarbetar löpande med byggbolag, kommuner och arkitekter i olika delar av Sverige. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att skapa yteffektiva, välordnade och stöldsäkra cykelparkeringar i många olika varianter. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka lösningar för cykelparkering som är de bästa för just ditt projekt.

Priser nedan är cirkapriser, frakt och moms tillkommer.

Cykelbox

Cykelboxar - ett modernt sätt att parkera cykeln

Cykelboxen är en modern och säker cykelparkeringslösning där cykeln låses in i en inbrottssäker boxmodul. Grundmodulen anpassas efter kundens önskemål om lås, färgval och val av placeringsplats. Cykelboxen finns i flera utföranden, och kan anpassas med tex odlingsbart sedumtak. Vi erbjuder allt från det senaste inom elektroniska låssystem tex Aptus, till enkla ögglor för eget lås vilket gör det enkelt att skapa just den lösning för cykelparkering som motsvarar ert behov.

Individuell cykelparkering i cykelboxar av denna typ är vanlig i bla Kanada, USA och Holland och är en alltmer efterfrågad produkt även i Sverige eftersom problem med cykelparkering blir alltmer vanligt förekommande pga den kraftigt ökande cyklingen senaste åren, och genomsnittsvärdet på cyklar stigit markant.

Pris: kontakta oss för offert

Cykelparkering med väderskydd

Cykelparkering med väderskydd

Vi har ett stort antal olika skärmtak och modulära förvaringslösningar i vårt sortiment. Många olika kombinationer av cykelställ och skärmtak kan skapa unika och visuellt tilltalande lösningar för cykelparkering.

Kontakta oss för priser på cykelparkering med tak och ett skräddarsytt förslag.

Cykelbågar

Alla våra cykelbågar tillverkas av varmgalvaniserat stål. Produktion i Nederländerna. Alla Falcos stålprodukter kan fås pulverlackerade i valfri RAL-kulör mot pristillägg.

cykelbåge Falcotoaster

FalcoToaster cykelbåge

Flyttbar sektion med cykelbågar av vfz stål. Fungerar som både enkel- och dubbelsidig parkering beroende på val av placering. Konstruerad i rördimensioner ø47,5 mm och ø60 mm. Kan fås med 2-5 cykelbågar och cc-avstånd 600 mm, 800 mm och 1000 mm mellan cykelbågarna. Bultas i underlag eller står fritt.

Lämpligt för: Cykelparkering där ramfastlåsning efterfrågas och där så lite ingrepp/bygg-tjänster som möjligt önskas, t.ex. cykelrum, arbetsplatser, kall- och varmgarage, m.m. Bra alternativ som säsongsparkering vid resmål där cykelställ behöver flyttas till uppställningsplats vintertid p.g.a. snöröjning/framkomlighet.

FalcoToaster cykelbåge - pris ca 870 kr/cykelbåge*

*) Prisexempel avser sektion med 3 st cykelbågar placerad cc750 mm.

FalcoSheffieldstand

FalcoSheffieldstand

Cykelbåge av varmförzinkat stål. Finns i rördimension ø41,5 mm och ø60 mm, i olika längd- och höjdmått, samt med fotplatta eller utförande för fundament/nedgjutning. Prisexemplet avser ø41,5, längd 900 mm och höjd 1100 mm för nedgjutning.

Lämpligt för: Cykelparkering där ramfastlåsning efterfrågas. Bör placeras med cc-avstånd 900 mm.

FalcoSheffieldstand, cykelbåge - pris från 690 kr/st

 

 

FalcoSheffieldstandRVS, rostfri cykelbåge

Cykelbåge av rostfritt stål 304. Rördimension ø48,3 mm, längd 900 mm. Finns med fotplatta (höjd 900 mm) eller utförande för fundament/nedgjutning (höjd 1250 mm). Prisexemplet avser variant för nedgjutning.

Lämpligt för: Cykelparkering där ramfastlåsning efterfrågas. Bör placeras med cc-avstånd 900 mm.

FalcoSheffieldstandRVS, rostfri cykelbåge - pris från 1150 kr/st