Guide för bostadsrättsföreningar - cykelplanering

Vi hjälper ett stort antal Brf varje år med effektiva och prisvärda lösningar för cykelrum och cykelparkeringar.
Nedan följer en steg-för-steg guide i hur ni snabbt och enkelt får ordning bland cyklarna i en Brf med vår hjälp.

Kaos i cykelrummen i din Brf?   -  Bara lugn, vi hjälper dig. 

Vi erbjuder helhetslösningar för cykelrum och gårdar genom hela processen.

Vi hjälper många Brf varje år med planering och projektering av lösningar för cyklar. Många upplever problem med överfulla cykelrum och röriga cykelparkeringar, och vi ser till att få ordning på situationen med prisvärda effektiva lösningar. För att snabbast få en uppfattning om er cykelsituation och för att veta vilka lösningar vi ska rekommendera så behöver vi några grundläggande uppgifter som är bra att tänka igenom i förväg. 

 GÖR SÅHÄR FÖR ATT ENKLAST OCH SNABBAST FÅ HJÄLP MED CYKELPLANERING I ER BRF:

  1. Ta reda på ungefär hur många cyklar ni har i dagsläget och hur många cykelplatser ni behöver. 

  2. Ta några enkla mått på ytorna, gärna med några bilder. Ta med takhöjd, rummens eller ytornas mått i bredd och djup samt dörrplacering. Det går bra med en handritad skiss på papper som ni fotar och mailar oss, eller riktiga ritningar om sådana finns. 

  3. Om ni har några önskemål om någon speciell produkt som ni sett på vår hemsida, skicka gärna med en bild eller länk till denna. Berätta också gärna var ni ligger till i beslutsprocessen i föreningen ang tidsplan för projektet.

  4. Maila oss ovan information så återkommer vi inom 2-3 arbetsdagar, ofta snabbare. Inkludera namnet på er Brf samt i vilken ort ni finns.

Har ni frågor eller behöver ytterligare instruktioner, tveka inte att slå oss en signal på 08 750 80 15 eller maila oss på info@modulkonstruktion.se så hjälper vi er.